Junior dekbedovertrek

Zoekt u nog een leuk cadeau voor uw kindje of voor die van iemand anders?

Een praktisch cadeau waar elke ouder en kind iets aan heeft is het junior dekbedovertrek. Deze zijn tegenwoordig in alle soorten en maten verkrijgbaar. Er is voor ieder wat wils. Zo kan het zijn dat uw dochtertje helemaal gek is op prinsessen. Of uw zoontje van Pokemon. Dan is een junior dekbedovertrek van Sneeuwwitje of Pikachu geweldig om onder te slapen.

En hoe mooi is het als uw lieveling trots aan vriendjes en vriendinnetjes laat zien wat hij of zij op het bedje heeft liggen?

Elk junior dekbedovertrek wordt geleverd inclusief bijpassend kussensloop en is gemaakt van polyester of katoen en is daarom ook goed uitwasbaar in uw wasmachine. Eventuele vlekken zijn daarom ook goed te verwijderen. Ook drogen in de wasdroger is goed te doen en daarom hoeft uw zoontje of dochtertje niet lang te wachten tot hij of zij weer snel onder het lievelings dekbedovertrek mag slapen!

Let u bij aanschaf van een junior dekbedovertrek goed op de maten van het dekbed van uw kindje.

Zo zijn er dekbedovertrekken in de maten 120×150 centimeter, 140×200, 140×220 en 100×135 centimeter. En veel verschillende soorten.