Satijnen dekbedovertrek

Waan je in de hemel. Een gevoel van zweveloosheid. Een satijnen dekbedovertrek geeft dat gevoel. Een gevoel van vrijheid, alsof alles vanzelf langs je heen glijdt.

Absolute luxe

Verwennerij, dat is wat een satijnen dekbedovertrek is. Een ongelooflijk gevoel van absolute luxe. Alsof je in een 6 sterren hotel verblijft. Een satijnen dekbedovertrek is meer dan alleen maar glimmend en mooi, het geeft vooral dat rijke gevoel, dat super lekkere idee dat de hele wereld van jou is.

Wakker worden

Iedere avond als je in bed kruipt is dat gevoel aanwezig alsof het bed net fris is opgemaakt. Dat gevoel geeft een satijnen dekbedovertrek. Bij het wakker worden is dat gevoel er nog steeds. Waar iedere katoenen overtrek na een nacht of twee aanvoelt als gebruikt, blijft de frisheid van een satijnen dekbedovertrek je verbazen.

Ben je er eenmaal aan gewend geraakt, dan wil je niets anders meer.

Van een wordt twee, en zelfs drie of meer zijn er plotseling aanwezig. Je kunt niet meer zonder, het werkt als een verslaving. Maar dan wel een positieve verslaving, want het zorgt voor een heerlijke nachtrust en voor een heerlijk uitgeslapen gevoel. Je ontwaakt als in een sprookje, waarbij jijzelf de hoofdrol voor jouw rekening hebt genomen. Hoe kan dit het niet waard zijn om aan te schaffen?